Badeværelse

Alt i sanitetsteknik til badeværelse og vådrum

VVS Sønderborg tilbyder VVS-løsninger inden for alt til badeværelset. Vores team af fagfolk er eksperter inden for sanitetsteknik, så vi kan sørge for, at du får det badeværelse du drømmer om. Vi sørger for, at badeværelset er funktionelt, kvalitetssikkert og tæt, så du får et badeværelse helt uden gener. Udover funktionalitet, kan VVS Sønderborg hjælpe med dine badeværelsesdrømme. Vi skræddersyer og tilpasser badeværelser, så du kan få det lige som du vil have det. Skal der være vandfaldsbruser, indsatsbadekar og dobbelt håndvask? Vi opfylder dine badeværelsesdrømme, så funktion, æstetik og pris går op i en højere enhed.

Står du med et nybyggeri, skal badeværelset renoveres eller skal noget af det gamle inventar bare udskiftes? Uanset opgaven, kan VVS Sønderborg løfte den. Vi har ressourcerne og kompetencerne til at klare både store og små opgaver – for både private og erhverv. Vi tilbyder levering, montering og installation af inventar. Dertil lytter vi til eventuelle ønsker om æstetik, funktion og pris, og vælger herefter de mest optimale materialer og modeller, der opfylder kundens ønsker og behov. Udover vores ydende service, tilbyder vi derudover vores rådgivende service. Vi hjælper gerne med at sørge for alle regler overholdes og rådgiver i, de bedste placeringer af inventar, gulvafløb og ventilation. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

Skræddersyede VVS-løsninger til hverdagen

Hos VVS Sønderborg tilbyder vi skræddersyede badeværelsesløsninger, så vi kan gøre vores kunders badeværelsesvisioner til virkelighed. Med en skræddersyet løsning kan man sætte sit personlige præg på badeværelsets udseende, så det bliver et æstetisk rum, hvor man føler sig godt tilpas. Derudover sørger vi naturligvis for, at alle installationer er driftssikre og tætte, så det ikke blot er smukt, men også funktionelt. For at lave løsninger, der matcher vores kunders ønsker og behov, holder vi en tæt kundekontakt fra start til slut i projektet. Vi sørger for at kunden er med indover projektet både i de indledende overvejelser og i alle valg der træffes. Har kunden ønsker til materialer, så lytter vi også til disse. Vores leverandører er anderkendte mærker som Ifö og Gustavsberg.

vvs sønderborg badeværelse badekar
vvs sønderborg badeværelse væghængt toilet

Tætte og funktionelle installationer

Badeværelset er et vådrum, som kræver teknisk snilde, og viden om krav og forholdsregler. Med VVS Sønderborg på vognen, kan du være sikker på, at alle regler til vådrum bliver overholdt. Endvidere sørger vi, at installationerne er i den bedste kvalitet. VVS Sønderborgs team er sammensat af højt kvalificerede og autoriserede VVS’ere, som altid stræber sig efter at lave de mest optimale løsninger. Vi garanterer tætte og sikre installationer med kvalitet og funktion i top. Nogle af vores ydelser inkluderer installation af håndvaske, toilet, vandhaner, brus og badekar. Ydermere reparerer vi naturligvis også dit nuværende inventar, afkalker cisterne eller reparerer lækager på vandrørene, hvis der er behov for dette.

Brusere og brusesystemer

Badværelset er et funktionelt rum, der er essentielt for vores hygiejne. Derfor er det helt centralt, at rummet i driftssikkert og alle installationer er effektive. Udover at være funktionelt, er det for mange også et sted til afslapning og pleje. Især badekar og bruser er helt centralt for afslapningen. Hvad man har brug for, kommer an på ens behov og naturligvis plads. Man kan f.eks. få et kombineret badekar med brus, have begge dele hver for sig eller nøjes med en brusekabine. VVS Sønderbog leverer alle disse. Til brus kan vi bl.a. tilbyde forskellige brusehoveder, brusearmaturer og blandingsbatterier. Vi tilbyder f.eks. både Damixa- og Hansgrohe blandingsbatteri.

vvs sønderborg badeværelse bruser

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud