Varme

Servicering, optimering og installering

Hos VVS Sønderborg er vi eksperter i varmeløsninger samt optimering af varme. Vi tilbyder både installation af eller udskiftning til nye varmekilder, servicering eller reparation af den nuværende løsning, hvis den er gået i stykker, samt energioptimering af dit varmeforbrug. Ved at optimere sin varmeløsning, sørger man for at få det optimale udbytte for pengene. På den måde får man også mulighed for at skabe besparelser på varmeregningen. VVS Sønderborg kan tilbyde en lang række af varmeløsninger, der dækker forskellige behov og prisklasser. Vi tilbyder naturligvis diverse traditionelle løsninger, såsom fjernvarme, olie-, gas- og pillefyr og gulvvarme. Ydermere tilbyder vi en lang række moderne og bæredygtige løsninger. Det er bl.a. solceller, jordvarmeanlæg og varmepumper. Står du med et nybyggeri eller skal den gamle varmekilde udskiftes, så foreslår vi, at man overvejer at skifte til en af de grønnere løsninger. De er nemlig ikke alene gode for klimaet, men også for dit forbrug og din el- og varmeregning.

Skal du ikke have ny varmekilde, men blot have den gamle optimeret og serviceret, så kan VVS Sønderborg også give en hånd med. Alle varmeløsninger har behov for servicering en gang hver sjette år som minimum. Dette gøres for at varmen kan komme ordentligt rundt i boligen, så der ikke bliver spildt varme, der ikke bruges. Støv og andre partikler kan blokere for varmen, hvilket resulterer i, at man skruer op for varmen og dermed forbruget. Med en hurtig servicering bliver din varme så god som ny. Er varmekilden gået i stykker, så reparerer vi den også gerne, så du ikke skal fryse til vinter. Vi har kompetencerne til at løfte opgaver for både private, erhvervsdrivende, organisationer, boligfællesskaber og bygherrer, derfor kan vi påtage os alle typer af opgaver inden for varme. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

Billige og bæredygtige varmeløsninger

Mange af de nyere varmeløsninger såsom jordvarme, solvarme og varmepumper er blevet populære inden for de senere år, og det er der en grund til. Moderne løsninger er nemlig både mere bæredygtige og mere økonomiske på længere sigt. Ved at skifte til en bæredygtig løsning, energioptimerer du din varme, så dit forbrug bliver det lavest mulige. På den måde kan du skabe besparelser på både el- og varmeregningen. Samtidigt støtter man også den grønne omstilling ved at sende grøn energi ud i det danske elnet. Hos VVS Sønderborg vil vi gerne gøre vores del for at bekæmpe klimaforandringerne. Derfor anbefaler vi kraftigt, at man overvejer en bæredygtig løsning næste gang varmekilden skal udskiftes.

vvs sønderborg varme gulv varmeslanger
vvs sønderborg varmepumpe installation 600x400

Varmepumper og varmegenvinding

En af de mest populære varmeløsninger er varmepumpen. Den fås i forskellige varianter, som dog alle går på samme princip; varmegenvinding. Det betyder, at varmepumperne tager varmen, der allerede findes i omgivelserne, og genvinder den til opvarmning af boligen. Omgivelserne, hvor varmen tages fra, kan enten være luft, jord eller vand – hhv. luft-til-luft-, luft-til-jord- og luft-til-vand pumper. Derved kan man spare penge på sit el- og varmeforbrug, da der ikke bruges energi på at skabe ny varme fra bunden. Hos VVS Sønderbog tilbyder vi naturligvis installation af varmepumper, samt andre bæredygtige løsninger f.eks. solfangere, der benytter solenergi til at skabe varme.

Radiatorer og radiatorskjulere

VVS Sønderborg kan stå for opsætning af radiatorer, samt servicering og reparation af radiatorer, der er gået i stykker eller ikke virker optimalt. Ydermere justerer vi også termostater, så det står korrekt. Udover arbejde med radiatorer, kan vi også tilbyde vores ekspertise inden for radiatorskjulere. Radiatorer kan også være store og ucharmerende, men det kan der gøres noget ved. Vi skræddersyer radiatorskjulere efter vores kunders ønsker og behov. Det skal f.eks. passe til radiatorens størrelse og placeringen i rummet. Derudover har man mulighed for at få radiatoren til at blive en del af indretningen. Man kan f.eks. vælge mønstre som lodrette lameller, kvadratiske tern og stjernemønster.

vvs sønderborg varme termostatventil

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med