Blikkenslager

Tag, facader, rør og tagrender

Hos VVS Sønderborg har vi et team af kompetente og erfarne blikkenslagere med speciale inden for alle områder af blikarbejde. Vi tilbyder både levering, montering, installation, udskiftning og reparationer. Vi kan løfte både store og små opgaver inden for blik. Vi kan f.eks. stå for store opgaver som renoveringer af facader og regnvandsafledning på erhvervsejendomme, samt små opgaver som tømning af fyldte tagrender og stoppede nedløbsrør.

Blikkenslagerarbejdet er en vigtig del af det æstetiske udtryk på boligens ydre. Har han man mulighed for at skabe det rette førstehåndsindtryk af huset eller erhvervsejendommen. Ydermere er det også essentielt for holdbarhedsdatoen på boligen. Professionelt blikarbejde kan gøre en forskel, når det gælder om at undgå fremtidige skader og reparationer. Det danske vejr slider på taget og facaderne, så et modstandsdygtigt ydre er essentielt. Dertil kan en professionel regnvandsafledning og tætte inddækninger betyde, at der undgås fugt- og vandskader i boligen. Det holder regn og sne ude af konstruktionerne, så din bolig forbliver tør indeni. Med VVS Sønderborg om bord, skal vi nok sørge for holdbarhed og funktionalitet, så du kan fokusere på det rette æstetiske udtryk. Vi holder en tæt kundekontakt gennem projektet, så det færdige resultat falder i kundens smag. Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på dit blikarbejde.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

Tag- og facademontering

Tag- og facader er ofte de største flader på en boligs ydre, og derfor er det også ofte her, man vil sætte sit personlige præg på huset. Det kan man nemmest gøre ved dette rette valg af materialer. Skal taget f.eks. være af glaseret tegl, så det skinner, eller skal det være matte tegl? Facaderne kan f.eks. være zink, stål, kobber, eternit og naturskifer m.fl. Udover stilen, så er installationen af tag- og facader også med til at forbedre holdbarheden. Det bør man også have med i sine overvejelser ved valg af materialer. Eksempelvis zink og kobber giver et tidsløst udtryk, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.

vvs sønderborg blikarbejde taginddækning 600x400
vvs sønderborg blikarbejde zinkinddækning 600x400

Inddækning på tag og facader

Inddækninger på tag og facader er godt nok en mindre del af boligens visuelle udtryk, men ikke desto mindre en vigtig del af vedligeholdelsen. Utætte og uprofessionelle inddækninger gør, at vand og sne kan trænge ind i boligens konstruktion og materialer. Derved er der stor risiko for fugtskader, råd og svamp i hjemmet. Dette resulterer ofte i dyre reparationer og et usundt indeklima. For at undgå dette, sørger VVS Sønderborg for, at alle inddækninger er tætte, solide og holdbare. Nogle af de steder, hvor der kræves inddækning, er f.eks. skorsten, ventilationskanaler, tagvinduer, murkrone og kviste. Inddækninger kan også fås i forskellige materialer, som giver hvert sit udtryk. Vi kan tilbyde materialer som zink, aluminium og Icopal.

Tagrender, nedløbsrør og afløb

Regnvandsafledning er en uvurderlig del af boligens ydre – især i Danmark, hvor større mængder regn ikke er en sjældenhed. Tagrender og nedløbsrør opsamler nedbøren fra taget og leder det væk fra husstanden. På den måde sikrer man sin bolig mod eventuelle dyre fugt- og vandregninger, som kunne være opstået uden regnvandsafledning. Tagrender og nedløbsrør kan naturligvis også fås i flere slags former og materialer, så de kan passe til boligens udtryk, og ikke bliver en torn i øjet. Vi kan udover opsætning og installation også klare reparation og optimering af rørene. Er tagrenderne utætte eller fyldte, eller er nedløbsrøret stoppet? Det kan VVS Sønderborg også klare. Kontakt os få at få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

vvs sønderborg solceller tag

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud