Vand

Vandinstallationer til private og erhverv

VVS Sønderborg er eksperter i installationer, der indebærer vand, for både private og erhverv. Det er helt essentielt, at vandinstallationer er tætte, så der ikke skal bruges unødvendige penge på reparationsregninger og vandregninger. Vores team af autoriserede og professionelle VVS’ere har stor erfaring inden for installationer med vand, derfor garanterer vi, at du med os får vandinstallationer, der virker. Vi kan bl.a. tilbyde opgaver inden for områder som vandtryk, vandvarme, varmegenvinding, varmeveksling osv.

Vand er en stor del af hjemmet, hverdagen og de fleste arbejdspladser. Det spiller en helt central rolle i rum som badeværelse, køkken bryggers og vaskerum. Vi laver både nye vandinstallationer, reparerer utætte installationer og energioptimerer vandforbruget i hjemmet eller på arbejdspladsen. Uanset opgaven, så har vi ressourcerne og kompetencerne til at løse den. Skal du have udskiftet armatur til håndvasken, monteret nyt toilet eller andet inventar? Vi sørger for, at dit inventar er tæt, så der ikke kommer uventede dyre vandregninger. Skal du have installeret varmtvandsbeholder, varmegenvinding eller cirkulationspumpe? Vi sørger for, at du får den mest optimale vandvarme. Uanset opgaven, så løser vi den med stor professionalisme, så dine vandinstallationer er sikret langt ud i fremtiden. Har du spørgsmål, eller står du med en opgave, som du godt kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på? Du er altid velkommen til at kontakte os på vores mail eller telefon.

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

Eksperter i vandinstallation

VVS Sønderborg er sammensat af autoriserede og erfarne VVS’ere, som har kyndig erfaring med vandinstallationer i alle størrelser og afskygninger. Vi har mange års erfaring under bæltet, og samtidigt sørger vi for at holde os opdateret på det nyeste nye ved at efteruddanne vores folk jævnligt. På den måde kan vi fortsat kalde os eksperter i vandinstallationer, så vi kan give vores kunder de bedste løsninger på markedet. Vi sørger for, at dine vandinstallationer lever op til alle krav og regler til vådrum samt holder tæt langt ud i fremtiden. Vi kan både klare indendørs og udendørs installation, montering og reparation inden for VVS-løsninger med vand.

vvs sønderborg teknik
vvs sønderborg varmeslangemontering

Om energioptimering, vand og varme

Energioptimering af vandinstallationer kan have stor betydning for ens forbrug og økonomi. Ved at optimere sit vand, er der mulighed for at reducere sit forbrug samt skabe store besparelser på vand- og elregningerne. En energioptimering kan derfor være en god investering. Dette kan gøres ved jævnligt at servicere sine vand- og varmeløsninger. Hvis man overvejer et skift af varmeløsning, er det også relevant at kigge på energioptimerende løsninger, hvor man har mulighed for at reducere sit forbrug markant. Det kan f.eks. være løsninger med varmegenvinding, hvor der genbruges energi fra omgivelserne til at opvarme boligen. På den måde sparer man på udgifter til el, der normalt skal skabe energien selv.

Køkken, bad, bryggers og vaskerum

Mange af boligens rum indeholder vand og derfor er det også et vigtigt VVS-område for os. Det er helt essentielt i rum som køkken, bad, bryggers og vaskerum, hvor vandinstallationerne SKAL fungere. VVS Sønderborg tilbyder derfor installation, montering og reparation af vandinstallationer i disse rum. Vi kan f.eks. være behjælpelige, hvis vandhanen drypper, vandrørene driller eller der skal etableres ny håndvask. Vi sikrer, at alt går professionelt til, så dine installationer holder tæt lang ud i fremtiden. Med vores store ekspertise på området, får du de mest optimale løsninger inden for vand. Har du brug for en snak om, hvad vi kan gøre for dig? Du skal være velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

vvs sønderborg badeværelse afløb

Modtag dit
uforpligtende VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med